Monolith 3206 Geanta, rucsac laptop

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

MONOLITH Rucsac laptop 15.6 inch, MONOLITH 3206

309,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
officedirect.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 309,90 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Monolith: Monolith Geanta, rucsac laptop

Targus Campus 15-16 (TEB01) Geanta, rucsac laptop de la 199,00 RON Targus Campus 15-16 (TEB01) Wenger Mythos 15 Geanta, rucsac laptop de la 275,43 RON Wenger Mythos 15 Targus CN600 Geanta, rucsac laptop de la 178,99 RON Targus CN600 Targus Corporate Traveller 16 (CUCT02BEU) Geanta, rucsac laptop de la 412,74 RON Targus Corporate Traveller 16 (CUCT02BEU)
Descrierea produsului
Tip Ghiozdan
Dimensiune maxima 15.6"

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Rucsac laptop 15.6 inch MONOLITH 3206 – descriere produs Mergeti des in calatorii de afaceri si aveti nevoie de o geanta potrivita pentru toate lucrurile necesare? Va propunem un rucsac geanta pentru laptop Monolith 3206! Ideal pentru calatorii de afaceri, rucsacul este o solutie versatila si practica pentru transportul laptop-ului, tabletei,   lucrurilor personale (haine, accesorii si altele).
Un compartimenteste extensibil , cu deschidere la 180 grade sivine cu doua curele pentru fixare si inchidere cu fermoar. In compartimentul frontal foarte incapator se gaseste un buzunar cu protectie pentru laptop si unul pentru tableta . De asemenea, a fost conceput cu bretele comode pentru spate, dar si cu manere in lateral pentru a fi transportat pe post de geanta! Inchiderea se face cu fermoar. Partea din spate este captusita si prevazuta cu suport buretat, acoperit cu material cu sistem de aerisire chiar si in zona lombara.
Alegeti  un rucsac-geanta multifunctional pentru laptop si lucruri personale de la Monolith! Un produs ce asigura confort si siguranta!


Caracteristici rucsac laptop 15.6 inch MONOLITH 3206Rucsac extensibil cu 2 compartimente ce poate fi utilizat si ca geanta de voiaj
3 sisteme pentru transport: 2 manere, bretele umar reglabile
Confectionat din polyester
Un compartiment captusit ce se deschide la 180 de grade si este extensibil (pana la 10 cm) vine prevazut cu 2 curele si inchidere cu o clapeta mesh cu fermoar pentru fixarea obiectelor depozitate (poate fi utilizat si pentru calatorii)
Buzunar captusit pentru laptop cu inchidere cu sistem Velcro (cu arici) (in compartimentul frontal)
Buzunar captusit pentru tableta (in compartimentul frontal)
Buzunar tip mesh la interior, inchidere cu fermoar
Buzunar frontal cu inchidere fermoar
Potrivit pentru laptop de pana la 15.6 inch
Inchidere cu fermoar
Curele laterale pentru compresie
Bretele umar buretate si ergonomice
Spate ergonomic, captusit inclusiv in zona lombara, cu sistem de aerisire
Prevazut cu 2 manere buretate pentru a putea fi transportat cu usurinta pe post de geanta
Dimensiuni: 33 x 46.5 x 20 cm
Culoare: negru

Comandati rucsac laptop Monolith 3206, cu un compartiment pentru haine si alte accesorii! Livrare oriunde in tara prin magazinul Office Direct!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.